Bursa’da motosiklet kavgası kanlı bitti: 1 ölü

Bursa’da bir parkta alkol alırken iki arkadaş arasında ‘motosiklet’ yüzünden çıkan kavgada, evli ve 2 çocuk babası 22 yaşındaki Hüseyin Satı hayatını kaybetti.

Bursa’da motosiklet kavgası kanlı bitti: 1 ölü

Bülent CİVANOĞLU

 

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Soğanlı Mahallesi’nde buluna bir parkta gece saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, Bir otomobüs firmasında görev yapan evli ve 2 çocuk babası 22 yaşındaki Hüseyin Satı ile arkadaşı Veysel Uğurcan .C.(21),  parkta oturup alkol almaya başladı. Bir süre sonra Veysel U.C., Hüseyin Satı’nın park halindeki motorsikletinni üzerine oturdu. Bu duruma sinirlenen Hüseyin Satı, motorun üzerinden kalkmasını söylemesiyle tartışma çıktı. Çıkan tartışması Veysel Uğurcan C., yanında bulunan bıçak ile Hüseyin Satı’yı kalbinden bıçakladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Bursa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Satı, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

 

Olayın ardından parkı terkeden Veysel Uğurcan C., polis merkezine giderek teslim oldu. Şüpheli Uğurcan ”Aramızda bir husumet yoktu. Tartışma çıktı. Bira şişesi ile kafama vurdu. Benden çıkardığım bıçak ile yaraladım.” diye ifade verdi. Veysel Uğurcan C., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X