Bursa’da muhtar adayından çarpıcı vaad; Mahallenin adını bakın nasıl değiştirecek?

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz, Kurdoğlu Mahallesi Muhtar Adayı Fatih Kapuci’nin dikkat çeken vaadini köşesine taşıdı.

Bursa’da muhtar adayından çarpıcı vaad; Mahallenin adını bakın nasıl değiştirecek?

Yılmaz, yazısında şu ifadeleri kullandı:

Fatih Kapuci’yi… Anavatan Partisi Gençlik Kolları’nda, efsane başkan Şenol Kul döneminde tanıdık. 10 yıl Büyükşehir’de, 20 yıl Nilüfer Belediyesi Özel Kalem’de görev yaptı. Halen de Nilüfer Belediyesi Emeklileri Derneği Başkanlığı sürüyor.

Şimdi de…

Mahalleden gelen istekle Kurdoğlu Mahallesi Muhtar Adayı olarak komşularından oy istiyor. Gençlik siyasetinden gelen, bürokrasiyi bilen bir aday olarak da heyecanlı.

Özellikle…

Setbaşı’nın aslında Bursa için marka semt olduğunu vurgularken, “Seçim sonrası, Kurdoğlu olan mahallemizin adının Setbaşı olarak değiştirilmesi için şimdiden girişimlere başladık” dedi.

Türkiye’de bir ilk olarak, deprem bölgesinden kardeş mahalle bağı kuran Kurdoğlu Mahallesi Muhtar Adayı Fatih Kapuci’nin turizm projesi de var:

Yeşil-Irgandı turist yaya yolu oluşturulacak.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X