Bursa’da muhteşem koreografi… MADE IN VAKIFKÖY

Bu sezon altyapısından yetiştirdiği genç oyuncularla mücadele eden Bursaspor’a bir destek de taraftardan geldi. Maraton Platformu’nun, Büyükşehir Belediye Stadı’nda hazırladığı ‘2’nci Şampiyonlar Vakıfköy’den çıkacak’ yazısının da yer aldığı koreografi büyük beğeni aldı…

Bursa’da muhteşem koreografi… MADE IN VAKIFKÖY

Koronavirüs pandemisi nedeniyle taraftarından yoksun mücadele eden Bursaspor’a yeşil beyazlı renklere gönül verenlerin desteği sürüyor…

Bursaspor taraftar gruplarından Maraton Platformu, Adanaspor maçı öncesinde hazırladığı ‘Vakıfköy Futbol Akademisi’ temalı koreografiyle çoğunluğununu altyapıdan yetişmiş oyuncuların oluşturduğu yeşil beyazlı takıma desteğini bir kez daha ortaya koydu.

GURURLA SUNAR
Büyükşehir Belediye Stadı maraton tribünde “2’nci şampiyonlar Vakıfköy’den çıkacak” yazısının da yer aldığı kareografi 50 kişilik taraftarın gece boyu çalışması sonrasında hazırlandı.

Maraton platformu sosyal medya hesaplarından şu açıklamayı yaptı: “Pandemi süreci sebebiyle seyircisiz oynanacak Bursaspor-Adanaspor maçı öncesi yaptığımız ”VAKIFKÖY” temalı koreografimiz. Maraton Platformu Gururla Sunar.” Altyapıya dikkat çeken bu çalışmanın videosu büyük beğeni topladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X