Bursa’da Multipl Skleroz Derneği’nden anlamlı iki sergi

Bursa Multipl Skleroz Derneği Derneği’nin, MS hastalığının farkındalığını arttırmak amacıyla Ördekli ve Tayyare Kültür Merkezi’nde düzenlediği iki sergi büyük ilgi gördü.

Bursa’da Multipl Skleroz Derneği’nden anlamlı iki sergi

Bursa Multipl Skleroz Derneği’nden, Bursa’da iki özel sergi…

MS hastalığındaki farkındalığı artırmak amacıyla 13-19 Nisan’da Ördekli Kültür Merkezi’nde “Benzersiz Kelebekler”, 15-20 Nisan’da tarihlerinde de Tayyare Kültür Merkezi’nde “Kanatlarımın Altında Bursa” adı verilen iki sergi büyük ilgi gördü…

Bu anlamlı etkinliklere katılanlara Bursa Multipl Skleroz Derneği Başkanı Prof.Dr. Ömer Faruk Turan, Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Meral Seferoğlu, Uzm.Dr. Ali Özhan Sıvacı, Dernek Sekreteri Sevinç Coşar ve Mali İşler Sorumlusu Muammer Uçak teşekkür etti…

Eczacılar Odası eski Başkanı ve CHP Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Okan Şahin, organizasyona katılarak Bursa Multipl Skleroz Derneği yöneticilerine emeklerinden dolayı teşekkür etti.

MS hastalarının, MS farkındalığına gönül vermiş grafik tasarım öğretmeni Gökay Yavuz, Görsel Sanatlar Öğretmeni Sıdıka Uyar ve Gelişi Güzel Sanatlar Kültür ve Sanat Derneği ile hazırlanan sergi yer alan eserlerle, katılımcılar sanatın büyüleyici dünyasına bir yolculuk yaptılar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X