Bursa’da mutlu son

Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek, final sahnesi dün Mudanya’da çekilen ‘Kara Para Aşk’ dizisinde senaryo gereği evlenip muradlarına erdiler.

Bursa’da mutlu son

MAHMUT DURGUT

Kara Para Aşk dizisinin son bölüm çekimi için bir kaç gündür Mudanya’da bulunan başrol oyuncuları Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek, dün son kez kamera karşısına geçti. Mudanya’da bir yalının sahilinde gerçekleşen final sahnesi çekimlerinde dizinin iki yıldızı sonunda evlenip muradlarına erdi. Bu sahne için bir kez daha beyaz gelinlik giyen Tuba Büyüküstün, güzelliğiyle göz kamaştırdı. 

OTELDEN SETTEKİ KARAVANA

Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek, Mudanya’da kaldıkları süre boyunca çekimler dışında yüzlerini neredeyse hiç göstermedi. Kaldıkları otelden çıkıp setteki karavanlarına giden oyuncular, bazı fanatik hayranlarını kırmayarak onlarla hatıra fotoğrafları da çektirdi. Dizinin sona ermesiyle rahat bir nefes alan Tuba Büyüküstün eşi Onur Saylak ve ikizleriyle yarım kalan tatiline devam edecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X