Bursa’da nadastayım

Sefarad grubuyla ünlendikten sonra müziğe ara verip Bursa’da otomotiv sektörüne el atan Sami, Olay TV’de konuk olduğu ‘Renkli Hayatlar’ programında samimi itiraflarda bulundu.

Bursa’da nadastayım

BELKİ KENDİMİ ARIYORUM…

Bir süre önce dağılan Sefarad grubunun solisti Sami, müziğe ara verip üç yıldır yaşadığı Bursa’da otomotiv sektörüne girdi.

Olay TV’de ‘Renkli Hayatlar’a konuk olan Sami, müzik kariyerini bir süreliğine nadasa bıraktığını söyledi.

Sanatçı, ‘Ekstralarda sahneye çıkmaya devam ediyorum. Ama yeni bir albüm ya da müzik çalışması yapmıyorum. Belki de kendimi arıyorum. Ama ilk fırsatta bu ruh halinden çıkıp dönüş yapacağım’ dedi.

KEŞKE KABUL ETSEYDİM…

Şöhretinin zirvesine ulaştığı yıllarda bir çok diziden teklif aldığını belirten Sami, hepsini konserlerini sekteye uğratır korkusuyla reddettiğini söyledi. Bu konuda pişmanlık duyan Sami, ‘Oysa o dönem dizinin getireceği popüleritenin konserlere de olumlu yansıyacağını düşünemedik. Belki de masaya yumruğumu vurup ben gidiyorum demeliydim. Keşke kabul etseydim. Şimdi teklif gelsin üstüne atlarım’ diye konuştu.

Sami, programda arkadaşımız Ünal Özbay’ın sorularını yanıtladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X