Bursa’da ‘Nazi’ sembollü extacy operasyonu

Bursa’da narkotik ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda üzerinde ‘Nazi’ sembolü olan 600 adet extacy, 10 gram metamfetamin, 24 gram esrar ve 1 adet ruhsatsız silah geçirildi.

Bursa’da ‘Nazi’ sembollü extacy operasyonu

Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliği Ekipleri, 3 kişinin doğu illerinden temin ettikleri uyuşturucu maddeyi Bursa’ya getirerek torbacı diye tabir edilen kişilere satacağı bilgisini aldı. Ekipler, Gökhan E. (25), Hüseyin Y.(31) ve Özgür D.(25) isimli şahısları takibe aldı.

 

Şahısların yanlarında getirdikleri uyuşturucu maddeleri, merkez Yıldırım ilçesi Anadolu Mahallesi’nde bulunan ve torbacı diye tabir edilen kişilere satmaya çalıştıkları sırada baskın yapan ekipler 3 şüpheliyi de suç üstü yakaladı. Zanlıların polis ekiplerini görününce ellerindeki uyuşturucu poşetlerini aynı sokak üzerinde penceresi açık olan bir evden içeri attıkları öğrenildi. Evde yapılan aramada 600 adet extacy, 10 gram metamfetamin ve 24 esrar ve 1 adet ruhsatsız silah ele geçirildi. 3 şahıs emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X