Bursa’da nefes kesen uyuşturucu operasyonu

Bursa’da narkotik polisinin yaptığı operasyonda 33 kişi gözaltına alındı. Operasyonda kumların arasında ve park halindeki araçta uyuşturucu buldu.

Bursa’da nefes kesen uyuşturucu operasyonu

Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan kurban bayramı ve okulların açılmasına kısa süre kala yaptıkları istihbarat çalışmaları neticesinde uyuşturucu ticareti yapan şahıslara yönelik operasyon başlattı.

 

Osmangazi’nin Yunuseli Mahallesi ve Yıldırım ilçesinin Hacivat ile Meydancık mahallerinde 22 farklı adrese eş zamanlı operasyon yapıldı. Yapılan operasyon neticesinde 11’i yaşı küçük ve 4’ü kadın olmak üzere 33 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde ve araçlarında yapılan aramalarda ise 64 gram bonzai, 220 adet hap, 126 gram esrar ve uyuşturucu satışından el edildiği iddia edilen 10 bin lira para ele geçirildi.

 

33 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

 

Şüphelilerin üstlerini arayan ekipler, evlere de girdi. Evde yapılan aramalarda ise, bir çantanın içerisinde 10 bin lira para ele geçirildi. Ayrıca boş alanda da arama yapan ekipler, kumları eşeleyerek esrar ve hap buldu. Demir makası ile bir garajın üzerindeki kilidi kesen ekipler, park halindeki araçta yapılan aramada da uyuşturucu ele geçirdi. Operasyon esnasında ekiplerin geniş güvenlik tedbiri aldığı görüldü. 33 şüpheli emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X