Bursa’da nisanda kar keyfi

İznik’in yüksek kesimli bölgelerinde olan İznik’in Kırıntı, Elmalı, Hacıosman ve Kutluca köyleri doğa severleri ve fotoğraf gruplarının dikkatini çekiyor.

Bursa’da nisanda kar keyfi

Hayri Şen – İznik

Mart ayı kazma kürek ayı derken, Nisan ayı da halen şaka yapmaya devam ediyor. Pek çok İzniklinin dahi farkında olmadığı tepe kesimlerdeki köylerin her geçen gün farklı özellikleri ortaya çıkıyor.

İznik’in yüksek kesimlerine çıkan yerli ve yabancı trekking tutkunları, karşılaştıkları manzara karşısında şaşkınlıklarını gizleyemiyor. Kırıntı köyünde ki kar, Uludağ’ın beyaz örtüsünü aratmıyor. Bu mevsimde çok nadir bölgelerde görülebilecek bir doğa olayına şahit olan trekkingciler, kar erimeden o anın tadını çıkardılar. Doğa sever trekkingciler, Nisan ayndaki bu muhteşem kış görüntüsünü ölümsüzleştirmek için fotoğraflamayı da ihmal etmedi. Yetişkinler aynı zamanda karın tadını kar topu oynayarak çıkardı.

Yetişkinlerin gezisine katılan çocuklar da bu  anın tadını en çok çıkaranlar arasındaydı. Baharın kendisini iyiden iyiye hissettirdiği Nisan ayında ki kar manzarasında doyasıya eğlenirken, kardan adam yapmayı da ihmal etmediler. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X