Bursa’da o seferler başladı

Kuveyt-Bursa uçuşları başlarken, Kuveyt’ten havalanan ilk uçak Bursa Yenişehir Havaalanı’na indi.

Bursa’da o seferler başladı

Kuveyt-Bursa uçuşları başlarken, Kuveyt’ten havalanan ilk uçak Bursa Yenişehir Havaalanı’na indi.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü Bursa Yenişehir Havalimanı’na Kuveyt’ten ilk uçak indi. Haftanın 5 günü yapılacak seferlerde Atlas Jet’in haftada 3, THY’nin ise 2 sefer yapacağı bildirildi. Bursa Yenişehir Havalaanı’na gelen Kuveyt yolcularının son derece mutlu ve neşeli oldukları görüldü.

Mercan Turizm yetkilisi Ömer Vardargir, 110 yolcunun Kuveyt’ten Bursa’ya geldiği söyledi. Vardargir, Gelen 110 kuveyt vatandaşı Bursa Crowne Plaza Otel ile Almira Otel’de kalacaklar, transferlerini gerçekleştirdikten sonra Bursa’da 3 gün turları olacak. Gelen misafirlerimizi Uludağ, kapalı çarsı, tarihi çınar, tarihi yerler ve şelale bölgelerini kapsayan 3 günlük bir gezi programı düzenledik’ diye konuştu.

Yenişehir Havaalanı’nın canlanması taksicileri de sevindirdi. Yenişehir’de taksicilik yapan Hüseyin Zengin, “Havaalanının canlanması esnafa ve taksicilere de fayda sağlıyor. 2001 yılından beri havalanımız var. Ama bu yurt dışı seferleri ile bu sefer yüzümüz gülecek” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X