Bursa’da okullar tatil mi? 10 Ocak 2017 Salı günü okullar tatil mi?

Bursa’da kar yağışıyla birlikte en çok konuşulan konulardan bir tanesi, özellikle öğrenciler tarafından merakla beklenen kar tatili haberiydi. ‘Bursa’da okullar tatil mi? 10 Ocak Salı günü okullar tatil mi?’ soruları gün içinde sıkça soruldu. Beklenen ha

Bursa’da okullar tatil mi? 10 Ocak 2017 Salı günü okullar tatil mi?

Valilik’ten  yapılan açıklamaya göre, olumsuz hava şartları nedeniyle il genelinde okulların dün (9 Ocak Pazartesi) tatil edilmişti. 

Kar yağışının bugün de aralıklarla devam etmesi ile birlikte ‘Bursa’da okullar tatil mi? Bugün Bursa’da okullar tatil mi? 10 Ocak  Salı günü okullar tatil mi?’ soruları gün içinde sıkça soruldu. 

Ve beklenen haber Bursa Valiliği’nden geldi.

 

Valiliğin resmi internet sitesinde yer alan açıklamada;

 “10 Ocak Salı günü itibarıyla il merkezinde bulunan anaokullar, ilk ve ortaokullar ile liselerde eğitime devam edilecek. Sosyal medyada yaygın bir şekilde kullanıldığı görülen asılsız tatil haberlerine öğrenci ve velilerimizin itibar etmemelerini, ayrıca il merkezi dışındaki ilçelerde tatil yetkisinin kaymakamlarda olduğunu kamuoyunun bilgisine sunarız.” denildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X