Bursa’da okullara kar tatili! (Bursa’da 9 Ocak Pazartesi günü okullar tatil)

Bursa’da kar yağışının başlaması ile en çok konuşulan konulardan bir tanesi, özellikle öğrenciler tarafından merakla beklenen kar tatili haberiydi. ‘Bursa’da okullar tatil mi? Bugün Bursa’da okullar tatil mi? 9 Ocak Pazartesi günü okullar tatil mi?’ soru

Bursa’da okullara kar tatili! (Bursa’da 9 Ocak Pazartesi günü okullar tatil)

Bursa için kar tatili açıklaması geldi. 

Bursa’da kar yağışının başlaması ile en çok konuşulan konulardan bir tanesi, özellikle öğrenciler tarafından merakla beklenen kar tatili haberiydi.

‘Bursa’da okullar tatil mi? Bursa’da bugün okullar tatil mi? 9 Ocak  Pazartesi günü okullar tatil mi?’ soruları gün içinde sıkça soruldu. Beklenen haber Bursa Valiliği’nden geldi.

Bursa’da kar yağışı devam ederken, eğitime il genelinde 9 Ocak Pazartesi günü ara verildi. 

Kamuda çalışan engelli ve hamileler ise bir gün izinli sayılacak.

Bursa Valiliği’nden yapılan kar tatili açıklaması şöyle:

Olumsuz hava şartlarının  devam etmesi beklendiğinden, İlimiz genelinde tüm anaokulları, ilk ve  ortaokullar ile  liselerde  09 Ocak 2017 Pazartesi günü bir gün süre ile eğitim ve öğretime ara verilmesi uygun görülmüştür.

 

Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli personel ile hamile personel idari izinli sayılacaklardır.

 

Kamuoyuna duyurulur.

Yarın tatil olacak mı?

Bursa’da kar yağışının bugün de devam etmesi bekleniyor. Hâl böyle olunca gözler bir kez daha Bursa Valiliği’ne çevrildi. Valilik bu konuda henüz bir açıklama yapmazken, açıklama yapılır yapılmaz haberi sitemizden öğrenebilirsiniz.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X