Bursa’da önseçim için 102 sandık kurulacak

CHP’nin 28 bin üyesi, pazar günü her ilçede belirlenen bir okulda toplam 102 sandıkta kullanacağı oylarla milletvekili aday listesini belirleyecek.

Bursa’da önseçim için 102 sandık kurulacak

SEYİT GÜNDOĞAN 

Oy verme işlemi sabah 08.00’de başlayıp akşam 17.00’de sona erecek. Hakim huzuruna yapılacak olan oy verme işleminin ardından, aday listesi hemen açıklanacak.

 

YÜZDE 50 KATILIM BEKLİYORUZ

CHP İl Başkanı Zafer Ekici, ön seçimin 17 ilçede 102 sandıkta yapılacağını belirterek, pazar günü 15 bin üyenin katılımını beklediklerini söyledi. Aday adaylarının bugüne kadar sahalarda çok düzenli bir şekilde hiç bir kirliliğe neden olmadan çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Ekici, “Pazar günü de üyelerimiz kendi sağduyuları, öngörü ve düşünceleriyle aday listesini belirleyecekler. CHP’nin bu uygulaması, umarım bütün partilere bundan sonraki seçimler için örnek olur ve Türkiye’deki siyasal yapı tekrar demokratikleşir” dedi.  

OY KULLANILACAK OKULLAR

CHP’li üyelerin pazar günü oy kullanacakları okullar ve sandık sayıları şöyle: 

Osmangazi’de Atatürk Anadolu Lisesi (23 sandık), Yıldırım’da Ali Rıza Bey İlkokulu (14 sandık), Nilüfer’de Ahmet Uyar İlköğretim Okulu (14) sandık, İnegöl’de Vehbi Koç İlköğretim Okulu (8 sandık), Mudanya’da 12 Eylül İlkokulu (8 sandık), Gemlik’te Celal Bayar Anadolu Lisesi (6 sandık),  M.K.Paşa’da Kız Meslek Lisesi (6 sandık), Karacabey’de Cumhuriyet İlköğretim Okulu, (4 sandık), İznik’te Şehit Sedat Pelit Anadolu Lisesi (3 sandık), Yenişehir’de Osmangazi Anadolu Teknik Meslek Lisesi  (3 sandık), Kestel’de Musa Fırat Coşkun Orta Okulu (3 sandık), Gürsu’da Mehmet Akif İlkokulu (2 sandık), Orhangazi’de Ali Tekin İlköğretim Okulu (1 sandık), Keles’te Birinci Murat İlköğretim Okulu (1 sandık), Orhaneli’de İbrahim Hüsniye Çağlayan İlkokulu (1 sandık), Büyükorhan’da Merkez İmam Hatip Orta Okulu (1 sandık) ve Harmancık’ta Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü (1 sandık).         

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X