Bursa’da otobüs kazasında yaralanan 12 kişi taburcu edildi!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde kontrolden çıkan yolcu otobüsünün tarlaya devrilmesiyle yaralanan 12 kişi, taburcu edildi. Sürücü Kasım Çalışkan (48) ise emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Bursa’da otobüs kazasında yaralanan 12 kişi taburcu edildi!

Kaza, dün Bursa- Ankara kara yolu İnegöl ilçesi Şehitler Mahallesi mevkisinde meydana geldi. 33 yolcusuyla Gaziantep’ten Çanakkale yönüne giden Kasım Çalışkan yönetimindeki 27 BMT 11 plakalı yolcu otobüsü, kontrolden çıkıp, yolun sağındaki bariyere çarparak tarlaya uçtu.

Kazada sürücü Kasım Çalışkan ile yolcular Zübeyde Karagöz (51), Hayri Baltacı (39), Ayşe Güzelel (60), Selda Değer (35), Ali Yaz (69), Methiye Yalçın (61), Ramazan Güzelel (62), Seyit Ahmet Öztekin (51), İdris Yalçın (59), Mehmet Taş (58) ve Songül Yaz (61) yaralandı. İhbarla kaza yerine gelen sağlık ekibi, 12 yaralıyı ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Öte yandan kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kazanın ardından İnegöl Devlet Hastanesi’nde tedaviye alınan 12 yaralı, taburcu edildi. Sürücü Kasım Çalışkan ise emniyetteki ifadesinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X