Bursa’da otomobil su kanalına uçtu

Bursa’da çamurlu yolda kayan otomobil takla atarak yaklaşık 5 metre yükseklikteki su kanalına yuvarlandı. Kazada yaralanarak hastaneye kaldırılan 2 kişinin sağlık durumu iyi olduğu öğrenildi.

Bursa’da otomobil su kanalına uçtu

Olay, gece saat 03:30 sıralarında Bursa’nın merkez Nilüfer ilçesine bağlı Bülent Ecevit Mahallesi, 23 Nisan Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Barış K. (28) isimli bir kişi, aracı ile seyir halindeyken akşam saatlerinde etkisini gösteren yağmur yağışı sebebiyle çamurlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Bir süre çamurlu yolda kayan otomobil, ardından yaklaşık 5 metre yükseklikteki su kanalına uçtu. Barış K., yanında bulunan Gülcan A. (27) isimli bir arkadaşı ile su kanalı içerisinde ters dönen araçtan kendi imkanları ile çıkarak yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Barış K. ve Gülcan A., sağlık ekiplerinin olay yerinde ki ilk müdahalesinin ardından Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis ekipleri de kazayla ilgili çalışma başlattı.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X