Bursa’da OtoShow zamanı

Bursa 10’uncu Otomobil, Ticari Araçlar, Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı (Bursa OtoShow 2018), yarın kapılarını açıyor.

Bursa’da OtoShow zamanı

Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek organizasyonda, firmalar son model araçlarını tüketicilerin beğenisine sunacak.

Tüyap Bursa Fuarcılık AŞ Genel Müdürü İlhan Ersözlü, konuyla ilgili açıklamasında, Türkiye’de üretilen araç modellerinin yüzde 60’tan fazlasında imzası bulunan Bursa’nın 10 yıldır OtoShow Fuarı’na ev sahipliği yaptığını belirtti. Ersözlü, ‘’Yerli üreticilerin ağırlıklı katılımı ile hazırlanan fuarda birbirinden şık stantlarda son model araçlar, firmaların fuara özel sunacağı fiyatlar ve cazip kampanyalar ile ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor.

Fiyatları 68 bin liradan 550 bin liraya kadar değişen, her bütçeye hitap eden 75 binek ve ticari aracın sergileneceği fuara 60 binin üzerinde kişinin gelmesini hedefliyoruz” dedi.

Fuarda ayrıca, Bursa Klasik Otomobilciler Derneği (BURKOD) tarafından ‘30 yaş üzeri klasik otomobiller’ de sergilenecek. Fuar, 13 Mayıs’ta sona erecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X