Bursa’da parktaki dehşette flaş gelişme

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde bir parkta iki grup arasında çıkan silahlı kavganın failleri, 24 saat geçmeden yakalandı.

Bursa’da parktaki dehşette flaş gelişme

Olay, Yıldırım ilçesi Meydancık Mahallesi’nde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, komşu iki aile arasında bir süredir devam eden gürültü tartışması, sokağa taşarak büyüdü.

Tarafların dışarı inmesiyle birlikte gerilim parkta tırmandı ve sözlü tartışma silahlı çatışmaya dönüştü.

Taraflardan biri pompalı tüfekle ateş açarken, Feyzullah Özmut isimli kişi kurşunların hedefi olarak bacağından yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı, ambulansla Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Adliyeye sevk edildi

Olayın ardından harekete geçen Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kimlikleri tespit edilen şüpheliler E.K., Ü.Y. ve B.Y.’yi gözaltına aldı.

Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X