Bursa’da pazarcı esnafı Başkan Aydın’dan ne istedi?

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın, Bursa Seyyar pazarcılar Odası Başkanı Refik Aksu ve yöneticilerinin Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’ı ziyaretinin detaylarını kaleme aldı…

Bursa’da pazarcı esnafı Başkan Aydın’dan ne istedi?

Aydın, yazısında şu ifadeleri kullandı:

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın göreve hızlı başladı, resmi ziyaretleri sürdürüyor, ziyaretçi kabullerine de geçti.

Önceki akşam, uzun süre Genel Başkanlığı’nı yaptığı DAĞDER’in bayramlaşma törenine katıldı.

Hemşerileri dernek merkezine gelişte başkan Aydın’ı meşale ve sloganlarla karşıladılar. Dağlılar artık kendilerinden bir ismin Osmangazi’yi yönetiyor olmasının mutluluğunu yöresel oyunlarla kutladılar.

Aydın’a bir yandan da, ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri başladı.

Bu kapsamda dün Bursa Seyyar pazarcılar Odası Başkanı Refik Aksu ile Oda yöneticileri Aydın’ı makamında ziyaret edip başarı dilediler.

Aksu, sıkıntı ve acil müdahale gerektiren pazaryerlerine ilişkin Başkan Aydın’ı bilgilendirdiklerini, ortak akılla tüm pazaryerlerinin sorunlarının çözümü için işbirliği yapacaklarını vurguladı. Bu minvalde pazarcı aracı giriş sıkıntısının yaşandığı Beşyol pazarı ile işe başlama sözü aldıklarını ifade etti.

Aksu gösterdiği ilgi için Başkan Aydın’a pazarcı esnafı adına şükranlarını sundu.

Kurumlar böylesi ortak akıl ve işbirliğiyle hareket ederlerse, sorunların çözümü de bir o kadar kolay olur.

Pazarcı esnafının ve belediyenin el ele vermesinden vatandaş da kazançlı çıkar.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X