Bursa’da pes dedirten görüntüler

Sokağa çıkma kısıtlaması olmasına rağmen bahardan kalma havayı görenler kendini dışarı attı. Bursa’nın İnegöl ilçesinde polis, ihbarlara yetişmekte güçlük yaşarken, tüm uyarılara rağmen duyarsız kişiler yine kendi bildiklerini okumakta ısrar etti.

Bursa’da pes dedirten görüntüler

Koronavirüs tedbirleri kapsamında yılbaşı ile birlikte hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında Bursa’nın İnegöl ilçesinde bahardan kalma güzel havayla birlikte duyarsız insanlar kendilerini yine sokağa attı. Kimi top oynadı, kimi patenle kaydı, kimileri ise oturup grup halinde sohbet etti. Covid-19 vakalarının azaldığı şu günlerde duyarsız vatandaşlar yüzünden tekrar sayıların artmasından korkuluyor.

İnegöl Polisi, gün içerisinde sayısız ihbara giderken, polis aracını görenler kaçtı. Ama polis gittikten sonra tekrar geri gelip kaldıkları yerde oyunlarına devam etti. Türkiye genelinde olduğu gibi İnegöl’de de kısıtlamalarda manzara değişmedi. Polisleri canından bezdiren duyarsız çok sayıda vatandaş a ceza işlem uygulandı.

İHA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X