Bursa’da pitbull saldırısı

Bursa’nın Gemlik ilçesinde meydana gelen olayda köpeğini gezdirmek isteyen bir kişi, 2 adet pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradı. Köpeğini diğer köpeklerden kurtarmak isteyen K.G serçe parmağını pitbullara kaptırdı.

Bursa’da pitbull saldırısı

Bursa’da köpeğini 2 adet pitbull cinsi köpekten kurtarmak isteyen kişi, güçlükle uzaklaştırdığı pitbullara serçe parmağını kaptırdı.

Olay, Bursa’nın Gemlik ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde bir sitenin bahçesinde saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, köpeğini gezdirmek için tasmasıyla birlikte dışarı çıkan K.G., hiç bir güvenlik önlemi olmayan 2 adet pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradı.

 

PARMAĞINI KOPARTTILAR

 

Köpeğini kurtarmak için büyük çaba sarf eden K.G., bu esnada sağ elinin serçe parmağını pitbullara kaptırdı. Olay anında acı hissetmeyen K.G., köpeklerinin uzaklaşmasıyla parmağının koptuğunu fark etti. Hastaneye kaldırılan K.G.’nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, pitbulların E.G. isimli şahsa ait olduğu ileri sürüldü.

Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X