Bursa’da polis memuru dehşet saçtı! Anne ile kıznı…

Bursa’da bunalıma giren polis memuru, dost hayatı yaşadığı kadına ve annesine kurşun yağdırdı. Kurşunların hedefi olan anne ve kız olay yerinde hayatını kaybederken, şoka giren polis memuru ise meslektaşları tarafından kısa sürede yakalandı.

Bursa’da polis memuru dehşet saçtı! Anne ile kıznı…

Olay, merkez Yıldırım ilçesi Ortabağlar Mahallesinden meydana geldi. Bursa Emniyet Müdürlüğü Hassas Bölgeler Koruma Şube Müdürlüğü’nde görevli olan ve daha önce eşinden boşanan polis memuru Abbas Usta, uzun süredir Sevda Uysal ile dost hayatı yaşamaya başladı.

 

İlişkilerinin tartışma boyutlarına geldiği gören Sevda Uysal, Usta ile bir daha görüşmek istemedi. 74 yaşındaki annesi Ayşe Şahin ile birlikte geçimini tütün satarak sağlayan Uysal, polis memuru tarafından rahatsız edilmeye devam edildi.

 

FOTOGALERİ İÇİN TIKLAYIN…

 

Savcılığa başvuruda bulunan Uysal, Usta’nın tacizlerinden bir türlü korunamadı. Bugün yine Uysal’ın çalıştığı iş yerine gelen Usta, tartışmaya başladı. Tartışmanın bir anda büyümesi üzerine silahını çeken Usta, anne ve kızına kurşunlar yağdırdı. Kurşunların hedefi olan anne ve kız olay yerinde hayatını kaybederken polis memuru Usta ise meslektaşları tarafından kısa sürede yakalandı.

 

İKİ KADINI ÖLDÜREN POLİS, EMNİYETE GÖTÜRÜLDÜ

 

Bursa’da bunalıma girerek tartıştığı kadın ile annesini öldüren polis memuru, meslektaşlarının kolları arasında emniyete götürüldü. 

Edinilen bilgiye göre, Bursa Emniyet Müdürlüğü Hassas Bölgeler Koruma Şube Müdürlüğü’nde görevli olan ve daha önce eşinden boşanan polis memuru Abbas U. (41) ile uzun süredir birlikte yaşayan Sevda Uysal (42), anlaşamadıkları için artık görüşmek istemedi. Annesi Ayşe Şahin (74) ile birlikte geçimini tütün satarak sağlayan Uysal, polis memuru tarafından rahatsız edilmeye devam edildi.

Savcılığa başvuruda bulunan Uysal’ın çalıştığı iş yerine gelen Abbas U. tartışmaya başladı. Tartışmanın bir anda büyümesi üzerine silahını çeken Abbas U, anne ve kızına kurşun yağdırdı. Meslektaşlarının kolları arasında Cinayet Büro Amirliğine getirilen zanlı gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X