Bursa’da polise silahlı saldırı!

Bursa’da polis ekiplerinin dur ihtarına uymayan 2 kişi, ekiplerin üzerine uzun namlulu silahla ateş açtı. Çıkan çatışmada 2 şüpheli, polis tarafından vurularak etkisiz hale getirildi. Şüphelilerin otomobillerinde, 1 adet av tüfeği, 2 adet ruhsatsız tabanc

Bursa’da polise silahlı saldırı!

Bülent CİVANOĞLU/OLAY

Olay, merkez Yıldırım ilçesi Oto Sanayi Sitesi Kavşağı’nda meydana geldi. Yıldırım Suç Önleme ve Araştırma Büro Amirliği’ne bağlı ekipler, Gürsu ilçesinde silahla yaralama olayına karışan ve hakkında 8 yakalama kararı bulunan Ahmet K.’nın, otomobilini tespit etti. Otomobili takibe alan polis, Otosansit kavşağında, dur ihtarında bulundu.

UZUN NAMLULU SİLAHLA POLİSLE ÇATIŞTILAR

Ekiplerin dur ihtarını dinlemeyen 2 şüpheli, otomobilin camını açarak uzun namlulu silah ve tabanca ile ekiplere ateş etmeye başladı. Daha sonra otomobilden inen 2 şüpheli ateş ederek kaçmaya devam etti. Bu sırada polis ekipleride, ateşe karşılık vererek 2 şüpheliyi bacağından vurup etkisiz hale getirdi.

2 şüpheli, olay yerine gelen sağlık ekipleri ile Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ahmet K. ile Yunus G.’nin bulunduğu otomobilde arama yapıldı. Yapılan aramada, 1 adet av tüfeği, 2 adet ruhsatsız tabanca, 100’e yakın mermi ve fişek, 18 gram metamfetamin, 4 adet bıçak, 1 adet beyzbol sopası, 1 adet job ele geçirildi. Otomobilinde çalıntı olduğu bildirildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X