Bursa’da polisi alarma geçiren ihbar!

Bursa’da polis yapılan ihbar üzerine harekete geçti… 1 ay önce polisin ‘dur’ ihtarına uymayarak 2 polisi yaraladıktan sonra ormanlık alana kaçan ve kayıplara karışan suç makinesi Burak Örekli ve 2 arkadaşının izine ulaşıldı.

Bursa’da polisi alarma geçiren ihbar!

BÜLENT CİVANOĞLU / OLAY

 

Alınan bilgiye göre, saat 15.00 sularında 60’a yakın suçtan aranan Burak Örekli’nin ve yanında 2 şahısla birlikte Demirtaş Barajı’nda olduğu ihbarı yapıldı.  İhbar üzerine polis ekipleri Demirtaş Barajı etrafında önlem alınırken, Yunus Timleri ve Özel hareekat polisleri tarafından barajın etrafı didik didik arandı.

Etraftaki güvenlik kameralarını inceleyen polis, şahısların Barbaros Mahallesi 417. Sokak’ta olduklarını tespit etti.. Bunun üzerine polsi ekipleri arama çalışması başlattı. Polis ekiplerini gören Burak Örekli ve yanındaki 2 şahıs kaçmaya başladı. Polis, şahıslardan birini yakalarken, Burak Örekli ve diğer şahıs kaçtı.Ekipler kaçan 2 kişiyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

 

1 AY ÖNCE 2 POLİSİ YARALAMIŞTI

 

Bursa’da 1 ay önce  Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin peşinde olduğu, 60’a yakın suçtan aranan Burak Örekli’nin içinde bulunduğu otomobil dur ihtarına uymamış, araçtan polise ateş açılmıştı. Örekli ve araçtaki 2 arkadaşı, kendilerini takip eden ekiplere merkez Yıldırım ilçesi Samanlı Mahallesi’nde ateş açmaya devam etmişti. Örekli elindeki uzun namlulu silah ile kaçmaya başlamıştı. Burak Örekli, polis ekiplerine ateş açmaya devam etmiş, 2 polis memuru hafif şekilde yaralanmış, Örekli ise ormanlık alanda kayıplara karışmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X