Bursa’da polisle arbedeye giren bir kişi kaza kurşunuyla vuruldu

Bursa’da polis kovalamacasında arbede yaşandı, bir kişi kaza kurşunuyla vuruldu.

Bursa’da polisle arbedeye giren bir kişi kaza kurşunuyla vuruldu

Edinilen bilgiye göre olay saat 00.30 sıralarında Bursa’nın merkez Yıldırım ilçesi Şükraniye Mahallesi Yılmaz Sokak üzerinde meydana geldi.

İddiaya göre Şükraniye Mahallesi Kartal Sokak’a uyuşturucu almak için gelen Mert Atar(19), devriye gezen polisleri görünce kaçmaya başladı. Daha önceden uyuşturucu kullanımından sabıkası olan Atar’ın kaçması sonucu kovalamaca başladı. Şükraniye Mahallesi Kartal Sokak’tan kaçan Atar’ı polis merkezinden yapılan anons sonucu olay yerine giden ekipler Yılmaz Sokak’ta durdurdu. Polis’in gözaltına almak istediği sırada tekme atarak kaçmaya çalışan Mert Atar yere düştü. O esnada tekme gelen polis memurunun da silahı yere düşerek ateş aldı. Ateşlenen silahtan çıkan kurşun, Mert Atar’ın sırtına denk geldi. Olay yerine çağırılan ambulansla Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Atar yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olay yeri inceleme ekiplerinin incelemelerinin ardından olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı tarafından soruşturma başlatıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X