Bursa’da polisten kaçan şüpheliler kıskıvrak yakalandı

Bursa şehir merkezinde emniyet ekipleri ile uyuşturucu taciri arasında nefes nefese geçen kovalamaca yaşandı. Otomobildeki uyuşturucu tacirleri kıskıvrak yakalandı.

Bursa’da polisten kaçan şüpheliler kıskıvrak yakalandı

Hakan GÖNÜL

Edinilen bilgiye göre, Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi Narkotim ve Sokak Timlerinin yürüttüğü operasyonda İstanbul’dan Bursa’ya uyuşturucu madde ticareti yapan iki kişinin ve araçta da yüklü miktarda uyuşturucu madde olduğu bilgisi üzerine ekipler aracı takibe aldı. Ekipler aracı ve içerisindeki iki şüpheliyi G.S. ve R.C.’yi kısa kovalamaca sonucu Altıparmak Caddesinde durdurarak göz altına aldı.

Narkotik köpeği Alfa yardımı ile araçta yapılan aramada koltuk altına gizlenen 50 gram uyuşturucu madde esrar, bir adet hassas terazi, 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. 

Şüpheliler emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Cumhuriyet savcısı tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X