Bursa’da pompalı dehşet: 1 ölü, 1 yaralı

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde bir kişinin öldüğü, bir kişinin de yaralandığı olayla ilgili gözaltına alınan kişi adliyeye sevk edildi. O anlar ise güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Bursa’da pompalı dehşet: 1 ölü, 1 yaralı

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri iki gün önce Nilüfer ilçesi Karaman Mahallesi’nde Yıldıray Danışmanoğlu’nun (48) pompalı tüfekle başından vurularak öldürülmesi, Nejdet Namık Y’nin de (53) başından vurularak yaralanmasıyla ilgili çalışma başlattı.

Polis, ölen ve yaralanan kişilerle arasında alacak verecek meselesi nedeniyle sorun olduğunu belirlediği M.K’yi (38) Gürsu ilçesinde gözaltına aldı.

M.K, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

O anlar kamerada

Öte yandan, olay anı güvenlik kamerasınca kaydedildi. Kayıtlarda tartışma, kavga ve kaçışma anları ile bir kişinin başından vurulma anı görülüyor.

Nilüfer ilçesinde 20 Ocak’ta Yıldıray Danışmanoğlu ve Nejdet Namık Y. silahla yaralanmış, olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ambulansıyla götürüldüğü Çekirge Devlet Hastanesinde yaşamını yitirmişti. Ağır yaralanan Nejdet Namık Y. de Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine götürülmüştü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X