Bursa`da rehine sevinci

IŞİD tarafından 100 gün önce rehin alınan Musul Başkonsolosu Öztürk Yılmaz’ın kurtarılması Bursa’daki komşuları tarafından büyük sevinçle karşılandı. Müjdeyi alır almaz konsolosun evine giden komşular, baba Şerafettin Yılmaz’ın evde olmaması sebebiyle gör

Bursa`da rehine sevinci
Merkez Osmangazi ilçesi Dikkaldırım Mahallesi Hatıra Sokak’ta yaşayan Başkonsolos Yılmaz’ın babası Şerafettin Yılmaz ile annesi Hanım Yılmaz, 100 gündür beklediği müjdeli haberi Ankara’da duydu. 100 gündür büyük sıkıntılar yaşayan ailenin haberi alır almaz Ankara’ya gittiği öğrenildi. Sabah saatlerinde olayı duyan komşuları ise Yılmaz’ın evine akın etti. Yılmaz’ın evde olmaması nedeniyle kapıda kalan komşuları müjdeli haberi sevinçle karşıladı.

Çok sevindiklerini belirten Ahmet Raufoğlu, “Mahalle olarak çok sevindik, hemen buraya geldik ama Ankara’ya gitmişler. Bu mahallede aşağı yukarı 25 yıldır komşuyuz. Bayram ediyoruz, bu kardeşimiz sevindi, sevincine ortak oluyoruz. Hükumete teşekkür ediyoruz, bu sıkıntıdan bu insanları kurtardılar. İnşallah bir daha tekerrür etmez bu tür hadiseler. Başkonsolos kaçırıldıktan sonra ailesinin düzeni bozuldu, yardım etmeye çalışıyorduk ama bizi aşan bir konuydu. Başkonsolos öğrenciyken bile burada komşuluk yapıyorduk. Zeki ve güzel bir insandı. Annesi ve babası büyük sıkıntı yaşadı. Yaşayan bilir” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X