Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Bursa’da rock müzik severlere güzel haber!

Gemlik Belediyesi, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda gençleri rock müziğin enerjisiyle buluşturacak. 18-19 Mayıs’ta Engelsiz Kafe yanında düzenlenecek festivalde Blöf, İlkay Özkara, Neva, Glitchline, Zerrin Mete ve Denden sahne alacak. Konserler saat 19.45’te başlayacak.

Gemlik Belediyesi, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda gençleri rock

Gemlik Belediyesi, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda gençleri müziğin enerjisiyle buluşturacak Genç Rock Festivali düzenliyor. 18-19 Mayıs’ta, Engelsiz Kafe yanında gerçekleştirilecek festivalde iki gün boyunca genç müzisyenler sahne alacak.

Festival programı kapsamında 18 Mayıs akşamı Blöf, İlkay Özkara ve Neva sahneye çıkarken, 19 Mayıs akşamı ise Glitchline, Zerrin Mete ve Denden performanslarıyla müzikseverlerle buluşacak. Saat 19.45’te başlayacak konserlerde gençler, rock müziğin ritmiyle keyifli anlar yaşayacak.

Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, gençlere yönelik kültür ve sanat etkinliklerine önem verdiklerini belirterek, “Gençlerimizin kendilerini ifade edebilecekleri, bir araya gelip sosyalleşebilecekleri etkinlikleri artırmayı önemsiyoruz. Genç Rock Festivali ile hem genç müzisyenlerimize sahne imkânı sunuyor hem de gençlerimizi müziğin birleştirici gücü etrafında buluşturuyoruz. Tüm gençlerimizi bu güzel festival coşkusunu birlikte yaşamaya davet ediyorum” dedi.

Gemlik Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte, müziğin ve eğlencenin bir araya geldiği festival atmosferinde gençler unutulmaz iki gün yaşayacak. Festival, Engelsiz Kafe yanında saat 19.45’te başlayacak konserlerle gerçekleştirilecek.

Bursa Gemlik’te Genç Rock Festivali Heyecanı


Avatar Seç KAPAT
Bursa'nın Karacabey ilçesinde başlayan orman yangını, havadan ve karadan müdahaleyle
Sıradaki Haber Bursa’da orman yangını!