Bursa’da rotaryen ve rotaractörler 12. NilüfeRalli Şenliği’nde buluştu

Nilüfer Rotary Kulübü ile Nilüfer Rotaract Kulübü işbirliğinde bu yıl 12’incisi düzenlenen geleneksel NilüfeRalli Şenliği, yoğun katılımla renkli görüntülere sahne oldu.

Bursa’da rotaryen ve rotaractörler 12. NilüfeRalli Şenliği’nde buluştu

11 Ekim 2015 tarihinde Eker Meydan Başrol Kafe’de düzenlenen etkinliğe, rotaryen ve rotaractörler aileleri ile katıldı. Sabah kahvaltı ile başlayan şenlik, fotoralli yarışması, tavla turnuvası ve daha pek çok eğlenceli organizasyonla devam etti.

Şenliğe adını veren fotoralli yarışmasında, 3’er ve 4’er kişilik ekiplerden oluşan 11 araç yarıştı. Rallide birinciliği iki grup paylaştı. Çekişmeli geçen yarışın şampiyonluk kupasını; Serkan Güner, Hasan Evirgen, Zeynep Soyer Evirgen’in takımı The Force ile Bahadır Katıkol, Gökhan Sunar, Batuhan Dağkıran’ın grubu Germeyen Team beraber kaldırdı.

Ali İhsan Korgavuş, Burcu Korgavuş, Dilek Akpınar ve Zeynep Gültekin’in takımı The Çekirgeler ikinci olurken, Bener Akıncıı, Defne Akıncı, Şengül Akıncı ve Selma Yılmaz’ın takımı Akıncı Analiz ise üçüncülük madalyasını aldı. Öte yandan, düzenlenen tavla turnuvasında da katılımcılar kıran kırana bir mücadele sergiledi. Nilüfer Rotary Tavla 1’incisi Rotaryen Mehmet Arif Özer olurken, Nilüfer Rotaract Tavla 1’inciliğini ise Rotaryen Mehmet Yediler üstlendi.

Yarışmalarda dereceye girenlerin yanı sıra sponsorların desteği ile yapılan çekilişlerle de katılımcılara hediyeler verildi. 100’e yakın rotaractör ve rotaryenin katılım gösterdiği etkinlikten elde edilen gelir, anaokulu çocuklarına trafik eğitimi verilmek üzere akülü araba alınması için değerlendirilecek. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X