Bursa’da şafak operasyonu: 33 gözaltı!

Bursa’da narkotik polisinin yaptığı şafak operasyonunda 8’i kadın 33 kişi gözaltına alınırken, çiçeklerin dibine gömülen ve bebek arabalarına gizlenen uyuşturucuları narkotik köpeği buldu.

Bursa’da şafak operasyonu: 33 gözaltı!

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, 3 aydır sürdürdüğü takibin ardından operasyon için start verdi. Görükle, Selimzade, Hacıseyfettin, Beyazıt, Anadolu, Vatan, Hocataşkın, Davutdede, Ebu İshak, Kayhan, ve Elmasbahçeler mahallelerinde uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen şahısların bulunduğu evlere şafak vakti baskın yapıldı. 200 polisin görev aldığı eş zamanlı operasyonlarda 8’i kadın 33 kişi gözaltına alındı.

BEBEK ARABALARINA GİZLENEN UYUŞTURUCUYU NARKOTİK KÖPEĞİ BULDU

Özel harekat polisinin de katıldığı operasyon, sabah tan yeri ağarmadan başladı. Koç boynuzlarıyla evlerin kapılarını kıran polisler, etkisiz hale getirdikleri uyuşturucu tacirlerinin evlerinde arama yaptı. Narkotik köpeği Alfa’nın da katıldığı aramalarda bebek arabalarının içerisine saklanmış, bahçedeki çiçek diplerine gömülmüş, kırılıp tekrar yapıştırılan banyo fayanslarının arkasına gizlenmiş çıkı halince çok miktarda esrar ve bonzai maddesi ile yüzlerce uyuşturucu hap ele geçirildi.

KUCAKLARINDA BEBEKLERİYLE ADLİYEYE GİTTİLER

Öte yandan, gözaltına alınan 8’i kadın 33 kişi emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Bazı kadın zanlıların bebeklerini kucaklarında adliyeye götürmeleri dikkati çekti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X