Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Bursa’da sahibi içerdeyken mağazayı soymaya kalkıştılar

Bursa’da giyim mağazası sahibi Sami Ç. önceki gün işyerinin kapısını içeriden kilitleyip, uyumak için arka bölümdeki odaya geçti. Bu sırada mağazanın önünden geçen 25 yaşlarındaki bir kişi elindeki tornavida ile açmak için kapıyı zorlarken arkadaşı da göz

Bursa'da giyim mağazası sahibi Sami Ç. önceki gün işyerinin kapısını

Osmangazi İlçesi Çırpan Mahallesi’nde giyim mağazası bulunan Sami Ç., kapısını içerden kilitlediği işyerinin arka bölmesine geçerek uyudu. İşyerine gelen iki kişiden biri dışarıda gözcülük yaparken, diğeri ise çantasından çıkardığı tornavidayla açmak için kapıyı zorlamaya başladı.

Gürültüyü duyunca odadan mağazanın içersine giren işyeri sahibini karşısında gören hırsız şaşkınlık içinde kendisine gözcülük yapan kişi ile birlikte kaçtı. 

Güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülenen hırsızlık girişimi ile ilgili soruşturma başlatıldı. Kamera görüntülerini izleyen polis 25 yaşlarındaki iki şüphelinin kimliğini araştırıyor.


Avatar Seç KAPAT
Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz bugünkü köşesinde, Bursa’nın geçmişte
Sıradaki Haber Bursa’nın petrolü için düğmeye basıldı!