Bursa’da sanat dolu gece

Bursalı şair ve hekim Hüsamettin Olgun’un şiirlerinden bestelenen eserleri; Medicana Bursa Hastanesi sponsorluğunda, Yarına Şans Ver Kulübü’nün (YASAV) organizasyonuyla gerçekleşen konserde usta sanatçılar seslendirdi.

Bursa’da sanat dolu gece

Unesco projesi için hazırladığı barış temalı ‘Aynıyız’ isimli şiiri tam 40 dile çevrilen Bursalı şair ve hekim Dr. Hüsamettin Olgun, bestelenen eserlerinin seslendirildiği görkemli geceyle onurlandırıldı.

Medicana Bursa Hastanesi sponsorluğunda YASAV organizasyonuyla gerçekleşen BAOB’daki konserde Güzin Değişmez, Çiğdem Yarkın, Gül Yazıcı, Eda Karaytuğ, Jülide Bilgi, Murat Irkılata, Ertan Bilgi, Nusret Yılmaz ve İbrahim Suat Erbay sahneye çıktı.

Bursalı sanatseverlerin büyük ilgi gösterdiği gecede konuşan Dr. Hüsamettin Olgun, gecede emeği geçenlere teşekkür etti. YASAV Başkanı Emire Cantürk Eren ise “Hüsamettin Olgun hocamızın özgün şiirleriyle bestelenmiş şarkılarla, duygusal bir atmosferde buluşacak ve birlikte anlamlı anlar yaşayacağız. Umarım gelecek etkinliklerimizde yeniden bir araya gelir ve Geleneksel Türk Müziğini birlikte paylaşmaya, sahip çıkmaya devam ederiz” dedi.

 Dr. Hüsamettin Olgun’un şiirlerinden bestelenen eserler, birbirinden usta sanatçılar tarafından seslendirildi.

 BAOB’daki konser, Bursalı sanatseverlerden büyük ilgi gördü.

Dr. Hüsamettin Olgun, gecede yaptığı konuşmada duygularını dile getirdi.

Medicana Bursa Hastanesi İcra Kurulu Başkanı Dr. Engin Bozkurt ile eşi Mine Bozkurt

 Medicana Bursa Hastanesi Başhekimi Dr. Neşe Tunalı

Doç. Dr. Işıl Kasapoğlu ile eşi Prof. Dr. Fikret Kasapoğlu

Özlem & Dr. Ömer Faruk Tabar

Macide ve Dr. Hüsamettin Olgun

Medicana Bursa Hastanesi Marka ve Kurumsal İletişim Sorumlusu İlknur Aktaş Usta

Elif Temel, Gizem Yılmaz, Aysun Acar, Emire Cantürk Eren, Birgül Ay, Öznur Özeren

 Emire & Selçuk Eren

Jankat Eser, Dr. Ersin Eser, Prof. Dr. Vedat Köseoğlu, Prof. Dr. Nur Köseoğlu, Dr.Hüsamettin Olgun, Macide Olgun, Sibel Armay, Celal Armay

 Kadriye Şahinkaya, Burkay Koç, İrem Özçelik, Gizem Aksungur

 Ela Yörüklü

 Konserde sahne alan sanatçılar, Dr. Hüsamettin Olgun ve YASAV üyeleriyle bu anlamlı gecenin anısına hep birlikte objektiflerin karşısına geçti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X