Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Bursa’da şaşkına çeviren olay! Gelen cezayla şoke oldu

Bursa’nın İznik ilçesinde fıkra gibi bir olay yaşandı. 12 yıl önce hayatını kaybeden bir vatandaşın 8 yıldır hiç kullanılmayan traktörüne 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve otobandan kaçak geçme cezası geldi. Traktörün sahibinin yakınları Bakanlığa itiraz ederken, gelecek cevap beklemeye başladı.

Bursa'nın İznik ilçesinde fıkra gibi bir olay yaşandı. 12 yıl

Bursa’nın İznik ilçesine bağlı Çakırca mahallesinde çiftçilik yaparak geçimini sağlayan Ali Akın’ın hayatı eve gelen ceza makbuzları ile kabusa dönüştü.

12 yıl önce vefat eden babası Şahin Akın (72)’a ait 16 KE 323 traktörün 2 kere otoban ve bir kez de 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nden ücret ödemeden geçtiği için ihlal yaptığı gerekçesiyle cezai işlem uygulandı.

Ceza makbuzunu eline alan Şahin Akın’ın oğlu Ali Akın, şoka girdi. Akın, “Traktör 7-8 yıldır hurda bir şekilde bahçede yatıyor. Babam 12 yıl oldu vefat edeli. Daha önceden de bir kez daha köprüden kesme cezası geldi” dedi.

Ali Akın, ceza için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na itiraz dilekçesi verirken, gelecek cevabı şimdi merakla bekliyor.

İHA


Avatar Seç KAPAT
Bursa’nın İznik ilçesinde kömür yüklü TIR'ın, akaryakıt istasyonuna girdiği kazada,
Sıradaki Haber Bursa’da korkunç kaza: Ölü ve yaralılar var