Bursa’da şaşkına çeviren olay! Gelen cezayla şoke oldu

Bursa’nın İznik ilçesinde fıkra gibi bir olay yaşandı. 12 yıl önce hayatını kaybeden bir vatandaşın 8 yıldır hiç kullanılmayan traktörüne 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve otobandan kaçak geçme cezası geldi. Traktörün sahibinin yakınları Bakanlığa itiraz ederken, gelecek cevap beklemeye başladı.

Bursa’da şaşkına çeviren olay! Gelen cezayla şoke oldu

Bursa’nın İznik ilçesine bağlı Çakırca mahallesinde çiftçilik yaparak geçimini sağlayan Ali Akın’ın hayatı eve gelen ceza makbuzları ile kabusa dönüştü.

12 yıl önce vefat eden babası Şahin Akın (72)’a ait 16 KE 323 traktörün 2 kere otoban ve bir kez de 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nden ücret ödemeden geçtiği için ihlal yaptığı gerekçesiyle cezai işlem uygulandı.

Ceza makbuzunu eline alan Şahin Akın’ın oğlu Ali Akın, şoka girdi. Akın, “Traktör 7-8 yıldır hurda bir şekilde bahçede yatıyor. Babam 12 yıl oldu vefat edeli. Daha önceden de bir kez daha köprüden kesme cezası geldi” dedi.

Ali Akın, ceza için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na itiraz dilekçesi verirken, gelecek cevabı şimdi merakla bekliyor.

İHA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X