Bursa’da şehit polise son görev

Bursa’da geçirdiği trafik kazasında ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede şehit olan polis memuru Hayrettin Yılmaz Bursa’da son yolculuğuna uğurlandı.

Bursa’da şehit polise son görev

Bursa’da geçtiğimiz gün ticari bir taksi ile çarpışarak kaza yapan Yunus polisi Hayrettin Yılmaz, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Yılmaz ailesi oğullarının organlarını bağışlama kararı aldı. Organlarıyla 4 kişiyi hayata bağlayacak olan Yılmaz için Bursa’da cenaze töreni düzenlendi. 

İl Emniyet Müdürlüğü binasında yapılan törene şehidin annesi sevgi Yılmaz, babası Tuncer Yılmaz, ablaları Özge ve Rüya Yılmaz, Bursa Valisi İzzettin Küçük, İl Emniyet Müdürü Osman Ak, Bursa Başsavcısı Uğurhan Kuş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç, Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Yusuf Ulcay, sivil toplum temsilcileri, şehidin silah arkadaşları ve vatandaşlar katıldı. Yılmaz ailesi oğullarının tabutunu görünce hıçkırıklara boğulurken, Vali Küçük ve Emniyet Müdürü Osman Ak aileyi teselli etti. 

56599ad5-f0b9-4a47-a36e-d9a7655987f9.jpg

Yılmaz’ın naaşı, törenin ardından cenaze aracına silah arkadaşları taşıdı. Arkadaşları ile son kez vedalaşan Yunus polisleri gözyaşlarına hakim olamadı. Şehidin cenazesi çok sayıda motosikletli ekibin eskortu eşliğinde memleketi Kırşehir’e götürülmek üzere yola çıktı.

bursa-sehit-001.jpg

Olay

Kükürtlü Caddesi Kükürtlü Taksi Durağı önünde, Yunus timinin bulunduğu 16 A 4886 plakalı motosiklet ile Sıtkı Dağ idaresindeki 16 T 0360 plakalı taksinin çarpışması sonucu ağır yaralanan ve Bursa Çekirge Devlet Hastanesine kaldırılan polis memuru Hayrettin Yılmaz (29) yaşamını yitirmişti.

Trafik kazasında yaralanan polis memurları Hayrettin Yılmaz ve Sezer Bektaş ile taksi sürücüsü Sıtkı Dağ, çeşitli hastanelere kaldırılmıştı.
aw524635_01-001.jpg

Sağlık durumu ciddi olan Yılmaz’ın hayati tehlikesinin bulunduğu bildirilmişti.

Hayrettin Yılmaz’ın annesinin görüşme yaptığı doktorlara “O benim kahramanım tüm Türkiye’ye örnek olsun” dediği ve organlarının bağışlanmasına razı olduğu öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X