Bursa’da ses getiren olay! Veliler okul müdürünü geri istiyor…

Geçtiğimiz günlerde Çalı İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği’nin düzenlediği yardım toplama etkinliğinde dansözün de kullanılması ve bazı platformlarda yayımlanması sonucunda Okul Müdürü Coşkun Şahiner, Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından soruşturma esnasında geçici olarak görevden uzaklaştırılmıştı. Çalı halkı, öğrenci, öğretmen ve veliler Şahiner’in görevinin iadesini istiyor….

Bursa’da ses getiren olay! Veliler okul müdürünü geri istiyor…

Çalı İlköğretim okulu öğretmenleri ve velileri sosyal medyadan böyle çağrıda bulundu;

Geçtiğimiz günlerde Çalı İlköğretim okulumuzda yaşanan, eğitim camiası ve mahallemiz sakinleri için üzücü görüntülerin bazı platformlardan yayımlanması sonucunda Değerli Okul Müdürümüz Coşkun Şahiner, Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından soruşturma esnasında geçici olarak görevden uzaklaştırılmıştı.

Hepimiz biliyoruz Çoşkun Hocamız çok değerli bir okul yöneticisidir. Bunu okuldaki girişimlerinden, veli, öğrenci ve diğer tüm paydaşlar ile eğitim için canla başla çalışmalarından çok iyi biliyoruz. Bizde Çalı Halkı ve Veliler olarak kendisini bu süreçte tüm sesimizle desteklemeliyiz. Bu görüntülerin oluşmasında bizzat bir eksikliği ve suçu olmadığı açıktır.

Kısa sürmesi beklenen fakat 2 haftadır devam eden soruşturma sürecinde kendisinin çok yıprandığını da biliyoruz. Eğitim camiası ve Çalı Halkı açısından çok değerli olan Sayın Coşkun Şahiner Müdürümüzün yanındayız.

Çalı Halkı ve basın mensupları ile bugün Çalı İlköğretim okulu önünde toplandı. Okul Müdürü Coşkun Şahiner’in görevinin iadesi için destek verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X