Bursa’da sıcaktan bunalan vatandaşlar şelalede serinliyor

Hava sıcaklıklarının artmasıyla serinlemek için yer arayan vatandaşlar, Uludağ’ın eteklerindeki Saitabat Şelalesi’ne akın etti.

Bursa’da sıcaktan bunalan vatandaşlar şelalede serinliyor

Yaz aylarında ziyaretçi akınına uğrayan Bursa’nın Kestel ilçesindeki Saitabat Şelalesi bunalanların serinleme adresi oldu. 

Hava sıcaklığı Bursa’da mevsim normallerinin üzerine çıktı. 34 dereceye ulaşan hava sıcaklığıyla birlikte vatandaşlar serinlemek için dağa ve yaylalara koştu. Uludağ’dan buz gibi akan kar sularıyla Saitabat Şelalesi yerli ve yabancı turistlerin gözde mekanı oldu. Vatandaşlar, buz gibi suya girip şelalenin altında yüzerek serinleme fırsatı buldu. Gördükleri manzara karşısında hayretlerini gizleyemeyen vatandaşlar, bol bol fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. 

Şelalede izdiham oluşturan vatandaşlar, “Havaların sıcak olması nedeniyle kendimizi buraya zor attık. Su çok güzel, buz gibi. Serinlemenin keyfine vardık. Havaların sıcak olmasından dolayı şelalenin başında yoğun bir kalabalık var” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X