Bursa’da sıfır ve 2. el araç piyasası… İşte 2021’de beklenen fiyatlar…

Bursa Oto Galericileri Odası Başkanı Hakan Yanık, 2021 yılının ilk ayında sıfır ve ikinci el araç fiyatlarına bekledikleri artışı www.olay.com.tr’de açıkladı… Olay Gazetesi Yazarı Mustafa Özdal’a konuk olan Yanık, şuan durgunluk dönemini yaşayan sektörün yeni yılla beraber yeniden hareketleneceğini söyledi.

Bursa’da sıfır ve 2. el araç piyasası… İşte 2021’de beklenen fiyatlar…

Bursa Oto Galericileri Odası Başkanı Hakan Yanık, 2021 yılının ilk ayında sıfır ve ikinci el araç fiyatlarına bekledikleri artışı www.olay.com.tr’de açıkladı…

Olay Gazetesi Yazarı Mustafa Özdal’a konuk olan Yanık, şuan durgunluk dönemini yaşayan sektörün yeni yılla beraber yeniden hareketleneceğini söyledi.

2019’un 6. ayından itibaren araç fiyatlarının oynamaya başladığını ve 2020’nin Mart ayından itibaren de koronavirüs bahanesiyle sektörde oynamaların başlamasıyle birlikte fiyatların yükseldiğini kaydeden Hakan Yanık, “Tabiri caizse patron çıldırdı” diye konuştu.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X