Bursa’da Sıhhiye Bulvarı ile ulaşıma köklü çözüm

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan 25 metre genişliğindeki çift yönlü Sıhhiye Bulvarı ile Balat, Minareliçavuş, Doğanköy ve Cezaevi bölgesinde trafik sıkıntısı olmaktan çıktı.

Bursa’da Sıhhiye Bulvarı ile ulaşıma köklü çözüm

Bursa Büyükşehir Belediyesi, nüfus yoğunluğunun artamaya başladığı yeni yerleşim alanlarına da yeni yollar kazandırmaya devam ediyor.

Bu çalışmalar kapsamında Balat, Minareliçavuş, Doğanköy ve Cezaevi bölgesinin trafik yükünü ortadan kaldırmak amacıyla yaptırılan Sıhhiye Bulvarı tamamlandı.

Toplam 1,5 kilometre uzunluğunda, 25 metre genişliğinde, çift gidiş-geliş olarak yapılan yolda tretuvar düzenlemeleri de tamamlanırken, kullanıma açılan yol bölge trafiğine nefes aldırdı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, iş, okul ve alışverişlerine zaman kaybetmeden sorunsuz bir şekilde gidebilmesi, ulaşımda konforun da artması amacıyla yol açma çalışmalarını hız kesmeden sürdürdüklerini söyledi.

Geçit, Balat ve Mudanya yolu bölgesinin de son yıllarda hızlı gelişim gösterdiğini ve yapılaşma yoğunluğunun artmaya başladığını dile getiren Altepe, “Bu bölgede ulaşımda herhangi bir sorun yaşanmaması amacıyla Oyak Renault Fabrikasının kuzeyinde, fabrikanın hemen bitişiğinde 25 metrelik bir bulvar yaptık. Bu yol Balat, Minareliçavuş, Doğanköy ve cezaevi bölgesine de hizmet verecek. Sıhhiye Bulvarı bölgemiz için hayırlı olsun” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X