Bursa’da ‘Sınavdır Geçer’ fırtınası esti

Uzman akademik kadrosuyla öğrencilerini iş yaşamına hazırlayan, eğitime çağdaş yaklaşımı ile dünyada ve Türkiye’de pek çok araştırmaya öncülük eden Okan Üniversitesi, mevcut öğrencilerinin yanında zorlu sınav maratonuna hazırlanan üniversite adaylarını da

Bursa’da ‘Sınavdır Geçer’ fırtınası esti

Türkiye’nin farklı illerinde düzenlenen “Servet Gülsün Şirin’le Sınavdır Geçer Konferansı”nda adayların en çok merak ettiği sorulara yanıt veren Eğitim Uzmanı Servet Gülsün Şirin, kendine has üslubuyla Bursalı gençlerin de sevgisini kazandı. Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde düzenlenen konferansta konuşan Servet Gülsün Şirin, lise müfredatının ortalama zekaya sahip bir öğrenci tarafından üstesinden gelinebeceğini belirtti. Öğrencilere, “Birinci, 500’üncü olmak zorunda değilsiniz” diyen Şirin sözlerini “Ama yapabileceğinizin en iyisini yapmalısınız” diye sürdürdü.

Öğrencilerin zamanlarını planlamada sorun yaşadığını belirten Servet Gülsün Şirin “Bakın ‘Eylülde çalışmaya başlayayım, olmadı ekimde başlayayım, şubatta başlayayım’ diye diye zaman geçiyor. Önce küçük küçük adımlarla başlamalısınız. Buradan çıktığınızda kendinizi değerlendirin. Söylenecek hiçbir söz kendine söyleyeceğin sözden daha değerli değil. ‘Ne yapmam gerekiyor?, Ne olmak istiyorum?’un cevaplarını içinizde arayın” diye konuştu. Servet Gülsün Şirin konuşmasının sonunda “Okan Üniversitesi’nin öne çıkan özelliklerini yüzde 97 oranındaki burs imkanı, gerçek kampüs yaşamı, bilim, sanat ve özgür düşünceye verdiği önem olarak sıraladı. Konferansta konuşan Okan Üniversitesi Kurucusu ve Mütevelli Heyet Başkanı Bekir Okan öğrencilere üniversite hakkında bilgi verdi. Okan, Okan Üniversitesi’nin ücretli bölümlerine giren öğrencilerin dilerlerse İngilizce hazırlık eğitimini Miami’deki Okan International University’de okuma imkanlarının bulunduğunu belirtti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X