Bursa’da siyasileri buluşturan nikah

İçişleri Bakanlığı Başdanışmanı Harun Akın’ın oğlu Yiğit Akın’ın İlge hanımla dünya evine girdiği nikah töreni; İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu, Bursa protokolü ve çok sayıda siyasetçinin katılımıyla gerçekleşti.

Bursa’da siyasileri buluşturan nikah

Ünal ÖZBAY

İçişleri Bakanlığı Başdanışmanı Harun Akın’la eşi Rukiye Akın’ın oğulları avukat Yiğit Akın, yaşamını Merinos AKKM’deki görkemli törenle İlge hanımla birleştirdi.

Bursa protokolü, iş dünyası ve siyasilerinin büyük ilgi gösterdiği törenin onur konuğu ise Bursa’ya eşi Hamdiye Soylu ile birlikte gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu oldu.

Nikahlarını Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın kıydığı çiftin şanitliklerini ise İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Vali Yakup Canbolat, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Halil Dayınç üstlendi.

Nikahın kıyılmasının ardından evlilik cüzdanını gelin İlge hanıma emanet eden Bakan Soylu, ‘Cennet annelerin ayakları altındadır. Annelik sahiplenmektir, korumaktır. Nikah cüzdanını İlge kızımıza veriyorum ki Yiğit kardeşimi de koruyup kollasın, evliliklerinde cenneti yaşasınlar’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X