Bursa’da spor kulübü tesislerine ve stadyuma saldırı

Bursa’da, futbol takımı amatör kümede mücadele eden spor kulübünün tesisleri ile aynı alandaki stadyuma yönelik saldırıda büyük çapta hasar oluştu.

Bursa’da spor kulübü tesislerine ve stadyuma saldırı

Alınan bilgiye göre, merkez Nilüfer ilçesi Görükle Mahallesi’ndeki Görükle İpekspor Kulübü’nün tesislerine gece giren, kimlikleri henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler, idari bölümler ile stadyumdaki soyunma odaları ve eşyalara zarar verdikten sonra kaçtı.

Sabah tesislere gelen görevli, kapı ve camların kırıldığını, spor malzemeleri ve dolapların kullanılamaz hale getirildiğini görünce kulüp yetkilileri ve polise haber verdi.

Kulüp tarafından yeni satın alınan kurutma makinesinin de çalındığını belirleyen polis ekipleri, zanlı veya zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.

Tesislerdeki aynaya ispirtolu kalemle gülücük işareti yapıldığı ve altına “okey” yazıldığı görüldü.

“Kulübümüzün kuruluşunun 51’inci yılında böyle üzücü bir olayla karşılaştık”

A takımı Bursa 1. Amatör Küme’de mücadele eden 51 yıllık kulübün altyapı antrenörü Polat Çalışkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, saldırıya tepki gösterdi.

Tesislerdeki kapı ve camların kırıldığını, spor malzemelerine, dolaplara, televizyon gibi elektronik eşyalara zarar verildiğini ve onlarca topun kesici aletle patlatıldığını belirten Çalışkan, “Polis ekipleri geldi, inceleme yaptı. Olayın hangi amaçla yapıldığını tespit etmeye çalışıyorlar. Kulübümüzün kuruluşunun 51’inci yılında böyle üzücü bir olayla karşılaştık. Bunu yapanların bulunup cezalandırılmasını istiyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X