Bursa’da su kesintisi

Bu mahallede oturanlar dikkat!

Bursa’da su kesintisi

Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak altyapı çalışmaları nedeniyle Nilüfer İlçesi Çalı Mahallesi ve civarında, 29-30 Aralık 2014 tarihlerinde, 08:00 – 17:00 saatleri arasında ve yine Nilüfer ilçesinin Beşevler Mahallesi ve civarında 27 Aralık Cumartesi günü ile 12 Ocak Pazartesi tarihleri arasında su kesintisi yapılacak.

Çalışmanın erken tamamlanması durumunda, şebekeye su belirtilen zamandan daha önce verilebilecektir.

OSMANGAZİ’DE SU KESİNTİSİ

Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Osmangazi İlçesi’nde, 29 – 30 Aralık tarihlerinde su kesintisi uygulanacak.

BUSKİ yetkililerinin açıklamasına göre; yapılacak altyapı çalışmaları nedeniyle Osmangazi İlçesi Hamitler ve Güneştepe mahalleleri ile civarında 29 – 30 Aralık tarihlerinde, 08.00 – 17.00 saatleri arasında su kesintisi yapılacağı bildirildi.

Çalışmaların erken tamamlanması durumunda suların belirtilen zamandan daha önce verilebileceğini belirten yetkililer, vatandaşları tedbirli olmaları ve musluklarını kontrollü kullanmaları konusunda uyardı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X