Bursa’da su kuyruğu! Mahalle çeşmesinde dikkat çeken görüntüler

Bursa’da su krizi nedeniyle uygulanan 12 saatlik su kesintilerinin ardından dikkat çeken manzaralar ortaya çıkıyor.

Bursa’da su kuyruğu! Mahalle çeşmesinde dikkat çeken görüntüler

TAHA TÜTÜNCÜ

Bursa’da farklı bölgelerde devam eden su kesintilerinin ardından kentte dikkat çeken manzaralar ortaya çıkmaya başladı. Kesintilerin etkisini hisseden mahallelerden birinde, akşam saatlerinde vatandaşlar su ihtiyacını karşılamak için sokak çeşmesinin başında uzun kuyruklar oluşturdu.

Gürsu ilçesinde tarihi çeşme önünde, ellerinde 5 litrelik bidonlar ve büyük pet şişelerle bekleyen vatandaşlar, su doldurmak için sırayla çeşmenin başına geçti. Çeşme önünde metrelerce uzayan sıra, suya ulaşmanın son durumunu gözler önüne serdi.

Bazı vatandaşlar doldurdukları bidonları omuzlarında taşırken, bazıları araç bagajlarına, bazıları ise pazar arabalarını suyla doldurup evlerine götürdü. Mahalle sakinleri, “Her gün damacana almak mümkün değil. Evde yemek, temizlik, günlük ihtiyaç… Mecbur buraya geliyoruz” diyerek yaşanan duruma tepki gösterdi.

HABERİ PAYLAŞ
1 adet yorum var

Bir adet yorum var

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X