Bursa’da suç şebekesine operasyon

Bursa’da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 kişi gözaltına alındı.

Bursa’da suç şebekesine operasyon

BÜLENT CİVANOĞLU / OLAY

Osmangazi İlçe Emniye Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Buro Amirliği’nin, Yahşibey Mahallesi Kayabaşı Sokak’taki bir evde uyuşturucu madde satışı yaptıkları ve hırsızlık malı eşyaları saklandığının tespit edilmesi üzerine operasyon düzenlendi.

Operasyonda, 1,080 kg rsrar, 0,70 gr kubar esrar, 1 adet elektronik hassas terazi, 1 Adet 7.65 mm çapında tabanca, 2 adet pompalı tüfek 1 adet av tüfeği ve 17 adet dolu kartuş,14 adet laptop ve notebook, 13 adet çeşitli markalarda cep telefonu, 4 adet araç ruhsat ve tescil belgesi, 5 adet muhtelif banka kartları, 20 adet bilgisayar kartları (RAM), 4 adet bilgisayar işlemcisi, 2 adet bilgisayar, DVD ve CD okuyucu,1 adet bilgisayar harddiski, 2 adet USB bellek, 6 adet araç plakası, 2 adet uydu alıcı, 1 adet kumanda, 3 adet işyeri kaşesi, 1 adet bilgisayar klavyesi ele geçirilirken, 2 kişi gözaltına alındı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X