Bursa’da Suriye uyruklu iki hırsız yakalandı

Bursa’da bankalardan yüklü miktarda para çeken vatandaşları takip ederek hırsızlık gerçekleştiren iki Suriye uyruklu zanlı, polis ekipleri tarafından yakalandı. 2 şüphelinin 4 ay içerisinde 110 bin liralık vurgun yaptığı öğrenildi.

Bursa’da Suriye uyruklu iki hırsız yakalandı

Hakan Gönül / OLAY

Alınan bilgiye göre, geçtiğimiz Ağustos ayında Nilüfer ilçesinde bir bankadan 40 bin lira, Ekim ayında Bursa-İstanbul yolunda faaliyet gösteren bir bankadan 11 bin lira ve son olarak Kasım ayında tekrar İstanbul yolundaki bankadan 50 bin lira çeken 3 farklı kişinin araçlarının camları kırılarak paraları çalındı. Bunun üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Masası ekipleri, olaylarla ilgili inceleme başlatarak, banka ve bölgelerdeki güvenlik kameralarını takibe aldı.

Polis, incelemelerinin sonucunda Osmangazi ilçesi Soğanlı Mahallesi’nde bir kişinin araçtan parayı alıp kaçarken görüntüsüne ulaştı. Sonrasında operasyon gerçekleştiren ekipler, Suriye uyruklu A.A’yı (34) yakaladı. Zanlının sorgusunda olayları birlikte gerçekleştirdiğini itiraf ettiği Suriye uyruklu S.B. de (27) gözaltına alındı.

Evlerinde yapılan aramada 28 bin lira ile 150 Euro ele geçirilen iki zanlı, sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X