Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Bursa’da su fiyatları için yeni düzenleme

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’nde konuşan Başkan Vekili Şahin Biba, suya indirim beklentilerine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Biba, su fiyatlarıyla ilgili yeni bir düzenleme üzerinde çalıştıklarını belirterek, kararın Mayıs ayı sonrası meclise getirileceğini söyledi.

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’nde konuşan Başkan Vekili Şahin Biba, suya

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’nde gündeme gelen su fiyatlarıyla ilgili tartışmalara yanıt veren Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şahin Biba, hem vatandaşın bütçesini hem de hizmetin sürdürülebilirliğini gözeten bir çalışma yürüttüklerini ifade etti. Biba, “Sürdürülebilir şartlarda olması bizim için büyük önem taşımaktadır. Bu anlayışla su fiyatlarıyla ilgili bir düzenleme çalışması gerçekleştiriyoruz. Amacımız hemşerilerimizin bütçesini gözeten, aynı zamanda hizmetin sürdürülebilirliğini de sağlayan dengeli bir çözüm ortaya koymaktır” dedi.

“BUSKİ YATIRIMLARI DEVAM ETMELİ”

Su hizmetinin devamlılığına dikkat çeken Biba, “Sonuçta BUSKİ’nin de yatırımlarına devam edebilmesi gerekiyor. Hem vatandaşımızın hem de sistemin faydalanabileceği bir düzenleme yapacağız” ifadelerini kullandı.

MAYIS SONRASI MECLİSE GELECEK

Hazırlanan çalışmanın takvimine ilişkin de bilgi veren Şahin Biba, “Hazırladığımız bu düzenlemeyi, Mayıs ayında yapılacak genel kurulun ardından ilk meclis toplantısında hep birlikte hayata geçireceğiz” diye konuştu.


Avatar Seç KAPAT
Bursa Büyükşehir Belediyesi UKOME Kurulu, Soğanlı Botanik Parkı'nda yaşanan yoğunluk
Sıradaki Haber Bursalıların çok sevdiği park için önemli karar!