Bursa’da tehlikeli gerginlik!

Bursa’da, terör saldırılarına tepki gösteren grup ile karşıt görüşlü grup arasında çıkan kavga, emniyet güçlerinin müdahalesi sonucu önlendi, Osmangazi İlçe Emniyet Müdürü, kafasına isabet eden taşla hafif yaralandı.

Bursa’da tehlikeli gerginlik!

Alınan bilgiye göre, Merkez Osmangazi ilçesi Adnan Menderes Mahallesi’nde toplanan bir grup, ellerinde Türk bayraklarıyla slogan atarak terör saldırılarını protesto etti. Mahallede yürüyen grup üyelerine, karşıt görüşlü bir grup tepki gösterdi. Gruplar arasında çıkan tartışma kısa sürede taşlı ve sopalı kavgaya dönüştü. Olay yerine yaklaşık 300 çevik kuvvet polisi ile 2 Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) sevk edildi.

Çevik kuvvet ekipleri kavgayı ayırmak için biber gazıyla müdahale ederken, TOMA’dan su sıkılarak gruplar dağıtılmaya çalışıldı. Bu sırada, gruptan bazı kişiler HDP mahalle temsilciliği, bazı hemşehri dernekleri ve iş yerlerine taş atarak camlarını kırdı.

Kalabalığı dağıtan ekipler, sokak aralarında devam eden kavgaya da müdahale etti. Olaylar dolayısıyla Osmangazi İlçe Emniyet Müdürü Ufuk Akan, kafasına isabet eden taşla hafif yaralandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X