Bursa`da tehlikeli yolculuk

Bursa-İzmir kara yolunda tamamen dolu kamyonun kasasında yolculuk ederken tehlikeye aldırış etmeden sigara içmeye kalkan adam, sürücüler tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

Bursa`da tehlikeli yolculuk
Nilüfer’de, Bursa-İzmir kara yolunda mobilya ile tamamen doldurulmuş kamyonun arka kapılarının açık olduğunu gören sürücüler, kamyon kasasının kapak bölümünde bir vatandaşın yolculuk ettiğini fark etti. Aynı yolda otomobille seyreden bir araç sürücüsü tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülenen olayda, kamyon kasasında sadece iplerin arkasında tehlikeye aldırış etmeden yolculuk eden kişinin sigara içtiği görülüyor. Diğer araç sürücülerinin şaşkın bakışları arasında yolculuğunu sürdüren kişinin, sigara içmeye devam etmesi de kayıtlarda yerini aldı.
 
Vatandaşlar, “Adeta kazaya davetiye çıkarıyor. Şehirlerarası kara yolunda tehlikeye meydan okurcasına bu tür yolculuk etmek doğru değil. mobese kameralarından görülen bu tür kural hataları cezalandırılmalı.” diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X