Bursa’da telefonla taciz eden adamı öldürdü

Bursa’da bir kadının, kendisini taciz ettiği gerekçesiyle tabancayla vurduğu iddia edilen kişi hayatını kaybetti.

Bursa’da telefonla taciz eden adamı öldürdü

Alınan bilgiye göre, pastanecilik yapan dört çocuk annesi Neşe A’ya (32) telefonda sürekli tacizde bulunduğu öne sürülen Ümit Şahin (30), kadının merkez Osmangazi ilçesi Mollafenari Mahallesi Kestanelik Caddesi’ndeki evinin önüne geldi.

 

Neşe A, Şahin’i kendisini rahatsız etmemesi konusunda uyardı.

 

Daha sonra çıkan tartışma sırasında Neşe A’nın, eşine ait beylik tabancasını alarak Şahin’e iki el ateş ettiği ileri sürüldü. Şahin, kurşunlardan birinin göğsüne isabet etmesi sonucu olay yerinde yaşamını yitirdi.

Ağlayarak vedalaştılar

 

Neşe A, vatandaşların haber vermesi üzerine gelen polis ekiplerine teslim oldu. Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınan Neşe A’nın kızı, annesiyle ağlayarak vedalaştı. Şahin’in öldüğünü öğrenerek olay yerine gelen yakınları ise sinir krizi geçirdi.

“Devamlı beni telefonla rahatsız ediyordu”

Neşe A. ilk ifadesinde “Devamlı beni telefonla rahatsız ediyordu, kendisini defalarca uyardım, öğle saatlerinde aradığında akşam üstü buluşma kararı aldık. Evin önüne geldiğinde ise eşimin silahını yanıma alarak dışarıya çıktım, tartışmaya başladık ben de iki el ateş ettim. Sonra eve girip polisi arayarak teslim oldum” dedi. 

 

Şahin’in cesedi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X