Bursa’da tırmanma şenliği

Nilüfer Belediyesi Atatürk’ü anma etkinlikleri kapsamında Türkiye Dağcılık Federasyonu İl Temsilciliği ile birlikte spor tırmanış yarışması düzenledi.

Bursa’da tırmanma şenliği

Bursa’da ilk kez düzenlenen yarışma, sporcular ve vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Görükle’de bulunan yapay tırmanış duvarında gerçekleşen yarışma erkek, bayan, genç, çocuk olmak üzere 4 kategoride düzenlendi. Organizasyonun teknik sorumluluğunu Milli sporcu olan Recep Gür ve Ayşe Narmanlı yaptığı yarışma, dağcılık federasyonun gözetmenliğinde dünya şampiyonası standartlarına göre yapıldı.

Türkiye Dağcılık Federasyonu Bursa İl Temsilcisi Nazif Makas, Nilüfer Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl yaptırdığı 18 metrelik duvarda Bursa kulüp ve ferdi sporcularına teşvik amaçlı yarışmaya 50 sporcu katıldığını belirtirken, bu imkanları sağlayan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e teşekkür etti.

Ödül törenine Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de katılırken, minik bayanlarda Begüm Çatak, minik erkeklerde Ali Keskin, büyük bayanlarda Ayşe Narmanlı, büyük erkekler de Recep Gür birinci oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X